Project

Verbinding door fotografie en photowalk

Geplaatst op 3 maart 2022, 03:03 uur
Illustration

Op zaterdag 23 april 2022 organiseer ik een Photowalk in Amersfoort. 
Daarom hier een oproep aan iedereen, die het leuk vinden om te fotograferen.
DOE MEE! Verbinding door fotografie!

Hier vind je alle informatie.

Toelichting

Wat is een photowalk?

Iedereen die kan fotograferen kan deelnemen aan een photowalk. Met een professionele camera of met een mobiele telefoon, het maakt niet uit. Het is de bedoeling dat alle deelnemers een wandeling maken door een vooraf bepaalde stad of dorp en daar foto's maken van objecten die karakteristiek zijn voor die plaats. Na afloop komen alle deelnemers nog een keer samen om hun ervaringen te delen. Elke deelnemer stuurt daarna zijn beste foto op naar de organisator. Alle deelnemers kunnen daarna stemmen op de foto, die hij of zij het beste of mooiste vinden. Daarna wordt er een winnaar van de photowalk uitgeroepen.

Waarom zou je meedoen aan een photowalk?

Photowalks zorgen voor gezelligheid en verbinding.
Er zijn meerdere redenen waarom het leuk is om mee te doen met een photowalk:

Het is gezellig.
Je loopt niet alleen, maar mag wel. Niet iedereen voelt zich op zijn of haar gemak om te fotograferen op straat en met soms dure apparatuur rond te lopen. In gezelschap is het fijner. Sommigen vinden het ongezellig om alleen te fotograferen en zoeken verbinding en gezelligheid.

Het geeft verbinding
Je bent onder mensen die dezelfde passie hebben voor fotografie. Dus voldoende stof om over te praten. Je ontmoet nieuwe mensen en misschien wel nieuwe vrienden.

Ik zie wat jij niet ziet
Gezamenlijk ontdek je de stad waar je wandelt en fotografeert. Het is leuk om te ontdekken, dat een ander vaak toch weer andere leuke plekjes ontdekt, die je zelf nog niet gezien had of andersom. Neem de foto eens vanuit een ander standpunt dan de andere deelnemers of stap eens uit je comfortzone en fotografeer het eens anders dan anders.

Misschien leer je nog wat.
Waarschijnlijk weet je al aardig wat van fotografie. Maar er zijn ook deelnemers die nog niet de kennis en ervaring hebben. Het is leuk te ervaren hoe deelnemers elkaar helpen en adviezen geven. Misschien kun jij ook nog wel een advies gebruiken.

Hier vind je meer informatie

of

Meld je geheel vrijblijvend aan voor deze gratis Photowalk.

Gewenst resultaat Lees er meer over of meld je aan. Het is vrijblijvend en gratis.
https://amerphotowalks.nl
Deel dit:
1 project-update

Felix Geurts

27-jan-2022 13:31
Project volgens planning

Aan het project Photowalk Amersfoort wordt door steeds meer media aandacht besteed. Afgelopen maandag had ik een interview op Golfbreker Radio (een plaatselijke en regionale radiozender) over de photowalk. Hopelijk wordt mij persbericht in Stad Amersfoort geplaatst. Ook de HCC Video/foto en HCC Utre...

Lees meer
0

Open de update in eigen pagina