Project

Samen Nieuwland aardgasvrij maken!

Geplaatst op 27 januari 2022, 20:59 uur
Illustration

Aardgasvrij wonen is wonen met optimaal wooncomfort, een gezond binnenklimaat en je woning verbruikt geen aardgas meer. De overheid heeft bepaald dat, conform het Klimaatakkoord in Partij, binnen 12 jaar 2 miljoen woningen volledig duurzaam moeten zijn. Een uitdaging, ook voor de woningen in Amersfoort.

Woningeigenaren ontzorgen
Duurzaam Nieuwland is een "beweging" van bewoners uit Nieuwland die elkaar willen inspireren om het eigen huis te verduurzamen.

Buurtbijeenkomst Nieuwland op .........2022
Graag gaan wij vanuit Duurzaam Nieuwland online bijeenkomsten organiseren. Dat doen wij niet alleen, maar samen met jou! Samen met bewoners, stakeholders, gemeente Amersfoort willen wij een nieuwe manier van samenwerken ontwikkelen die wél werkt voor Nieuwland want het is onze passie om met elkaar Nieuwland Aardgasvrij te maken.\Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijk gesprek aan te vragen.

Kijk voor meer informatie, locaties en aanmelding op: www.DuurzaamNieuwland.nl


Wil jij meedoen?
Stuur dan een email duurzaam@nieuwlandsamen.nl en/of klik daarna op deze link.

 

Wil jij meedenken en/of meehelpen?
Wil jij meedenken en/of meehelpen met Nieuwland Aardgas vrij te maken, meld je dan aan als deelnemer bij dit project en/of stuur een email naar duurzaam@nieuwlandsamen.nl om kennis te maken en verdere ideeën uit te wisselen.

Deel dit: