Project

Eerlijk eten uit de streek

Illustration
Geplaatst op 1 juli 2021, 20:34 uur

Eerlijk eten uit de streek is een prachtig project met gezonde en positieve impact op de FoodValley.
Hoe mooi zou het zijn als Eerlijk eten uit de Streek ook naar het Eemland & Arkemheen komt, help jij mee?
Doe mee om eerlijk eten uit de streek mogelijk te maken Eemland & Arkemheen!

 

Eerlijk uit de streek 
De zoektocht naar een regionaal duurzaam voedselsysteem vraagt om samenwerking tussen producenten en consumenten. Wij gaan samen met de boeren en de consumenten de uitdaging aan om dagelijks te eten uit de streek. Lekker, gezond en duurzaam. Met een eerlijke prijs voor de producent en betaalbaar voor de consument.

Doe Mee!
De kerngroep Eerlijk Eten uit de Streek (EES) en andere actieve vrijwilligers hebben samen een permanente levering van streekproducten opgezet, via abonnementen op groenten, eieren en zuivel en binnenkort ook op losse producten in de webshop. Uiteraard vanuit onze missie en visie, dus ook samen met consumenten en producenten. Doe mee!

Hoe werkt het 
In juni 2021 zijn we gestart met de permanente levering door Stichting Eerlijk Eten uit de Streek. Je kunt je aanmelden voor abonnementen op een wekelijks pakket groenten, aardappelen, eieren en/of biologische zuivel. Sinds juli 2021 bieden we ook losse producten aan in onze webshop. Hieronder leggen we je uit hoe de abonnementen in de praktijk werken.


Meer informatie:

 

Illustration
 
2 project-updates

Jan Huijgen

10-jul-2021 20:14

Bij Eerlijk Eten uit de Streek zitten we niet stil! Sinds 2 juli is onze gloednieuwe webshop geopend. Hier kun je, naast abonnementen, wekelijks losse producten uit de streek kopen. Ook liepen de eerste proefabonnementen af. Veel consumenten kozen na de proefperiode voor een vaste levering. Wij vroe...

Lees meer
0

Open de update in eigen pagina

Frank Nijhof

24-okt-2021 19:31

Eerlijk eten uit de Streek is vanaf 22 oktober ook leverbaar in het Eemland voor Amersfoort en omstreken. Voor meer informatie deze link.


0

Open de update in eigen pagina