Project

Gebiedscoöperatie Eemland

Geplaatst op 27 oktober 2020, 19:07 uur

Vanuit onze gedrevenheid om grote vraagstukken in ons gebied integraal te helpen oplossen, zetten wij de stap om actief deel te nemen aan de organisatie en de transformatie van de samenleving die hiervoor nodig is. 

Met burgerkracht pakken wij de handschoen op van de transitie van de verzorgingsstaat naar een participatiesamenleving. Daarbij zetten we ons proactief in voor de inrichting onze woon-, leef- en werkomgeving en werken wij samen met de andere spelers. Zo werken we aan het nieuwe publiek-burgerlijk-privaat speelveld, waarin plaats is voor iedereen. 

Het doel van gebiedscoöperatie Eemland is om tot een daadwerkelijke duurzame en inclusieve samenleving te komen. Wij laten ons leiden door universele, coöperatieve waarden en in het bijzonder; vrijheid, zelfredzaamheid, ondernemerschap, transparantie, verantwoordelijkheid, eerlijkheid, gelijkwaardigheid, solidariteit en wederkerigheid. 

 

Wie zijn wij

 

Thema's

 

Diversen

 

Meer informatie zie ook deze link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 afbeeldingen
1 project-update

Edgar Koning

5-apr-2021 06:31
Project volgens planning

Gebiedscoöperatie Eemland wie zijn wij?

We zijn een organisatie van, door en voor burgers. Wij oprichters en leden zijn naast onze baan burgers, net als jullie. Even voorstellen...

Voor meer informatie zie ook deze link.

 


0

Open de update in eigen pagina