Antonio Vega

Ondernemer
Wie is Antonio?

Ik woon in Hooglang waar ik een prachtig duurzaam bedrijf heb mogen opzetten genaamd Enappgy. Ook mijn sportclub en kantoor bevinden zich in deze prachtige omgeving. 

Mijn werk en hobbies

Vijf jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf Enappgy. Wij transformeren gebouwen tot een slim en duurzaam gebouw. Het antwoord is geen sensor of software, maar een integrale aanpak met flexibiliteit, schaalbaarheid en bewezen cases. 


Daarnaast ben ik watersportfanaat als ex-professionele zwemmer, duurzaam gedreven sinds kind en ik hou van reizen en internationaal werken met allerlei mensen en culturen.

Mijn omgeving

Ik waardeer dat er zo veel mooie mensen en mooie ondernemers in deze regio wonen. Hierdoor ontstaan er samenwerkingen die de wereld een beetje beter maken. 

Mijn droom

Zelf ben ik geboren in Mexico en woon ik nu voor zeven jaar in Nederland. Ik wilde wonen in een omgeving waar duurzaamheid gedragen werd door de omgeving. Op deze plek heb ik dit kunnen vinden. 

Mijn expertise

- meer dan 10 jaar ervaring in slimme gebouwen - commercieel onroerend goed
- meer dan 5 jaar ervaring in HVAC-productie en integraties
- We hebben de integrale vastgoedoplossing gecreëerd om energiebesparingen te maximaliseren en met hetzelfde systeem toegang te krijgen tot meerdere applicaties die bruikbare inzichten bieden in uw dagelijkse activiteiten.

Mijn mogelijkheden

Ervaren adviseur Slimme en Duurzame Gebouwen in de commerciële vastgoedmarkt.

Relevante ervaring

Onderstaand een klein overzicht van de ervaringen die ik heb. Dit leveren wij naast de besparing op verlichting en klimaat installatie. 


✪ Kantoren: COIVD-19 - proof
✪ Logistiek: reductie van 20% ongevallen bij ongevallen
✪ Gezondheidszorg: vermindering van de zoektijd van activa met 50%
✪ Scholen: 17% verbetering van de prestaties van leerlingen
✪ Productie: 19% reductie van ongeplande stilstandtijd