Sandra Barth

Professional
Wie is Sandra?

Ik woon met mijn man Vincent en twee hondjes aan de Workumstraat 28. Boven de poort is mijn atelier, Coach Atelier Nieuwe Horizon.

Mijn werk en hobbies

Mijn werk is mijn hobby: ik ben kunstenares en (team)coach en reis met mensen die een nieuwe richting aan hun leven moeten of willen geven naar hun bestemming. Ook ben ik organisator van Creative Juice Club, waarin we in een kleine groep creatief aan de slag gaan met onderwerpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Maar dan vooral met plezier!

Mijn omgeving

Ik woon heel plezierig in de Workumstraat. Alleen het afvalbeleid baart mij wel zorgen. We hebben geen mogelijkheid om plastic en GFT weg te gooien en dus scheid ik mijn afval niet meer. Ik bracht eerst mijn plastic apart weg, maar die bakken zijn altijd vol dus daar ben ik mee opgehouden. Als er een initiatief is op het gebied van afval in Vathorst, dan denk en doe ik graag mee.

Mijn droom

Toen ik hier kwam wonen, kozen we het huis omdat het dicht bij het Vathorstcollege is. Mijn dochters zijn inmiddels uitgevlogen en we genieten van de ruimte in ons huis voor onze hobby's. Het is fijn om in een wijk te wonen waar je al jaren woont, ik kom altijd wel een bekende tegen!