Edgar Koning

Wie is Edgar?

Ik woon na veel omzwervingen weer in Amersfoort, dichtbij mijn 3 kinderen en mijn ex-vrouw. De relatie is liefdevol en de kinderen zijn regelmatig bij mij. Ook spontaan, als ze me missen en ze even een knuffel komen halen of hulp nodig hebben bij hun huiswerk. Fijn dat dit kan!

Mijn werk en hobbies

Ik ben zelfstandig professional in training en coaching. Gespecialiseerd in waarden gedreven (samen) werken, vitaliteit, persoonlijk leiderschap. Ik heb ruim 15 jaar ervaring. Bij bedrijfsleven, overheid, zorg en non-profit. Ik hou van mensen en van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder gaat mijn hart uit naar kinderen.

Na mijn scheiding kon ik een tijdlang mijn werk niet meer doen. Ik ben nu dichter bij mezelf dan ooit. Ik ben de draad weer aan het oppakken. Mijn passie is om bij te dragen aan welzijn, gezondheid en geluk van mensen. En ik heb het verlangen om van betekenis te zijn in de maatschappelijke uitdagingen die voor ons liggen. Ik weet me verbonden en echt contact maakt me gelukkig.

Mijn omgeving

Ik woon in een rustige straat en heb vriendelijke buren. Het is schoon. 


Ik zou graag wat meer contact willen met de buurt.

Mijn droom

Mijn droom is dat;
- mensen steeds meer hun hart volgen en hun unieke talenten gebruiken en samen werken. Ik geloof dat we daar allemaal gelukkiger van worden;
- bewustzijn, verbondenheid, aandacht en zorg voor elkaar groeit;
- kinderen (mede daardoor) opgroeien in liefde, veiligheid en vrijheid. En met inspirerende voorbeelden en begeleiding die ze nodig hebben en verdienen.
- we steeds beter zorg dragen voor onze planeet, de natuur en daarmee voor onze toekomst en onze gezondheid.

Parentshouses maakt het mogelijk dat ouders en kinderen bij scheiding een veilig thuis in de buurt hebben. Om tot rust te komen en een nieuwe start te maken. Dat is goed voor de ouders en de kinderen.

Openjekracht helpt mannen hun passie en levensmissie te (her)vinden. Visie hebben. Positie innemen. Maakt energiek, inspirerend, autonoom, krachtig. Geeft focus, vervulling en rust.


Ik wil graag mensen en in het bijzonder kinderen een thuis bieden. Ik vind het heerlijk om (mijn) kinderen dicht bij me te hebben.