Milou Booms

Mijn werk en hobbies

Mensen en cijfers zijn de rode draad in mijn loopbaan.


Na mijn studie Bedrijfseconomie ben ik gaan werken binnen de wervings- en selectiebranche. Echter, ik kreeg steeds meer de behoefte om een maatschappelijk relevant beroep te kiezen. Dat bracht mij naar het onderwijs. Ik ontdekte dat ik liever werk in 1-op-1 contact dan in een groep, omdat m'n inhoudelijke waarde dan meer tot z'n recht komt.


Qredits was een prachtige vervolgstap; ik heb daar startende ondernemers mogen adviseren en begeleiden in hun zoektocht naar financiering. In die functie zag ik alle do's en dont's van het ondernemerschap langs komen. Uiteindelijk heeft mij dat uitgedaagd om zelfstandig ondernemer te worden binnen de financieel/maatschappelijke dienstverlening. Onder meer omdat ik vind dat er meer aandacht mag zijn voor de menselijke maat.

Mijn expertise

Booms Bewind heeft als doel ouderen en hun dierbaren te ontzorgen op financieel en administratief gebied. Door een persoonlijke benadering en door oog te hebben voor de specifieke behoeften en wensen van een cliënt, krijgt de cliënt rust en vertrouwen.