Organisatie

ASK, Greenbuilding Design en Eco Interior Design.

Onderneming
Website www.asking.nl
E-mailadres
info@asking.nl
Telefoon
06-11350580
Beschrijving

Ingolf Kruseman is een actieve zzp'r en Visionair en heeft zijn ontwerp bureau ASK reeds 25 jaar. Sinds 2016 is hij in Amersfoort komen wonen en voelt zich erg verbonden en betrokken met de stad en uiteraard de ontwikkelingen in het land.  Hij houdt zich bezig met het vergroenen en verduurzamen plus ver-ecologiseren van projecten en woningen. Hij steld de mens en de natuur centraal en ontwikkeld gezonde en sociale gebouwen waar mensen samenkomen voor een betere gezondheid en het verhogen van de kwaliteit van het leven. Hij doet dit met diverse partijen waaronder ook One Planet aan het Stationsplein 16 in Amersfoort. Dit is tevens de organisatie waar hij het kantoor mee deelt.

Ingolf Kruseman is vakkundig en werkt met prachtige 3D ontwerp en visualisatie programma's om projecten helder en groen te kunnen presenteren en uit te werken.

Samen met hem kunnen al je plannen goed uitgedacht en gevisualiseerd worden en werken we samen aan de financiele haalbaarheid van projecten. Ingolf helpt jouw dromen zichtbaar te maken of het nu gaat om een gebouw, een park, een speelplek of een stadswijk.

Bij verduurzamen van de samenleving gaat het er vooral om dat mensen voor langere tijd betaalbaar, gezond en energie neutraal kunnen leven of werken. Hij heeft hier de Vitale intrumenten voor om elk project vanuit een milieu vriendelijke, ecologische en integraal model aan te pakken.  Voorbeelden zijn een nieuw stationsplein in Amersfoort en een voorstel voor een duurzaam CO2 neutraal Stadhuis tegenover het station.  https://www.youtube.com/watch?v=46-HTSqhXeU&t=5s

https://www.oneplanet.org/en/project/duurzaam-stadhuis-amersfoort/

Momenteel ontwikkeld hij mee aan het Huis van Amersfoort en een Centrum voor preventie, insperience en lifestyle en zorg in Nederland. info ASK: https://youtu.be/bPWcKvsqOn0