Organisatie

Heartbeat033

Informele groep
E-mailadres
peter@hartbeat033.nl
Telefoon
06 31 557 616
Beschrijving

Op 5 mei 2019 is Heartbeat033 gestart. Heartbeat033 is een netwerk van mensen met passie voor Amersfoort en omstreken en met passie voor de regio Eemland. (Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Baarn, Soest, Leusden, Hoevelaken, Hoogland, Woudenberg, Nijkerk) 

Heartbeat033 staat voor Vinden en Verbinden. Het is de passie van Heartbeat033 dat mensen ontdekken dat ze Uniek en bijzonder zijn. Heartbeat033 wil actief een bijdrage leveren dat mensen weer met elkaar in verbinding komen. 

Heartbeat033 wil een bijdrage leveren om een brug te slaan tussen mensen en organisaties die willen geven en mensen en organisaties die daarmee geholpen kunnen worden. Meehelpen met het verbinden van bestaande en nog komende initiatieven die zich richten op het bevorderen van een duurzame, vitale, veerkrachtige inclusieve samenleving in de wijk. Wij willen meehelpen om op basis van wederkerigheid de sociale cohesie te bevorderen.

Vanuit Heartbeat033 willen wij bovenstaande doelen verwezenlijken door vanuit een sociale basis een maatschappelijke beweging op gang te brengen en gaande te houden, waarbij mensen het normaal vinden om naar elkaar om te zien en elkaars belangen te behartigen. Daarnaast helpen wij, indien nodig voor het behalen van onze doelen, actief mee met het netwerken en/of adviseren en/of verwerven en/of exploiteren en/of beheren van accommodaties, waarin activiteiten kunnen worden ontplooid.

Daarnaast willen wij handen en voeten geven aan het werken uit Agapè liefde en ook om bij anderen kernwaarden als genegenheid, goedgezindheid, welwillendheid, dienstbaarheid, naastenliefde en er voor de ander willen zijn te stimuleren.