Organisatie

KeiTV

Non-profit
E-mailadres
nicky@keitv.nl
Telefoon
0619609767
Beschrijving

KeiTV is een dagbestedingslocatie in de media. Daarnaast maken we met een prof. opgeleid team video's over Amersfoort en PR bedrijfs video voor een relatief lage prijs.

Bij KeiTV wordt een gedeelte van onze producten gecreëerd door mensen met een beperking. Of het nu gaat om autisme, schizofrenie of een lichamelijke beperking; één ding hebben ze allen gemeen: passie. In de vorm van dagbesteding werken deze talenten met passie aan waar ze van houden. Voor de één is dat acteren, voor een ander fotografie en voor weer een ander is dat camerawerk bij echte nieuwsitems. Daarnaast werken onze dagbesteders onder andere aan editing, schrijven en in de ICT.

KeiTV gaat graag met de zorgvrager in gesprek over wat hij of zij zou willen doen en leren. Voor iedere dagbesteder maken wij een individueel plan afgestemd op persoonlijke wensen en behoeften. Dit verschilt in werkdagen, werktaken en in leerdoelen. Of het nu gaat om praktijkgerichte doelen of om de sociale interactie tussen collega’s.

Onze begeleiders zijn gespecialiseerd in diverse mediarichtingen. Voor de extra zorgbehoeften hebben wij een zorgcoördinator in dienst. Gezamenlijk zorgt dit team ervoor dat iedereen met een prettig en trots gevoel werkt en leert bij KeiTV.

Contactpersonen van KeiTV